You are here

Elevudveksling

Nedenfor kan I se de skoler, som vi laver elevudveksling med.

Frankrig
Med Lycée Jean Bodin i Angers har vi efterhånden opbygget en omfattende udvekslingspakke. Vi har siden 2014 sendt elever på individuel udveksling til Angers til 2 ugers fransk skolegang. Derudover har vi haft franske elever på individuelt genbesøg på Nørre G. 

Australien
Fra skoleåret 2015-16 har Nørre G haft mulighed for at deltage i et udvekslingsprogram på The University High School i Melbourne, Australien. Dette program er mere omfattende end de øvrige, idet tre 1.g-elever sidst i januar tager 8-10 uger til Australien. Her bor eleverne privat hos australske elever, som så kommer på genbesøg i april og skal gå på Nørre G resten af skoleåret.

Læs mere om programmet og den australske skole her.

Indien
Nørre G har lavet en udvekslingsaftale med et gymnasium i Mumbai i Indien, som vi starter op i skoleåret 2019-20. Skolen hedder JBCN International School og ligger i området Parel, som er placeret midt i Mumbai. Skolen er en moderne international privatskole, hvor al undervisning foregår på engelsk. Vi sender 15 elever og 1 lærer fra Nørre G af sted, som ligeledes får et genbesøg af 15 indiske elever og 2 lærere.