You are here

Samarbejdspartnere

På Nørre G samarbejder vi i den daglige undervisning med mange forskellige partnere, lige fra folkeskoler, andre offentlige institutioner som f.eks. hospitaler, til skuespillere og virksomheder.

Læs om vores mange tilbud til folkeskolerne via menupunktet til højre.

Med de følgende organisationer, netværk og skoler har Nørre G et formaliseret samarbejde:

Akademiet for Talentfulde Unge

ATU er en del af Undervisningsministeriets indsats for talentudvikling. Pilotprojektet er et tilbud til gymnasieelever i Hovedstadsområdet, der har lyst til og behov for yderligere intellektuelle udfordringer sideløbende med deres ungdomsuddannelse.

Kontaktperson: Rektor Jens Boe Nielsen

http://www.ungetalenter.dk/

KULT

Kunst og kultur er et samarbejde mellem fire københavnske gymnasier, som hver for sig har en stærk profil på det kunstneriske og kulturelle område. Vi vil udvikle fagområderne i billedkunst, dansk, drama, mediefag og musik.

Kontaktperson: Stinne Bo Schmidt

http://www.kultgym.dk

IB-skoler i Danmark

Kontaktperson: Jutta Rüdiger

http://www.ib-skoler.dk
 
Projekt Frivillig

Tag en tørn som frivillig ved siden af din uddannelse og få et diplom, du kan vedlægge dit eksamensbevis. Det er essensen i et nyt initiativ, som handler om at etablere en ny og landsdækkende struktur, hvor alle på ungdomsuddannelser får tilbud om at deltage i frivilligt arbejde. Initiativet giver mulighed for at skabe kontakt mellem unge på en ungdomsuddannelse og de frivillige foreninger.

Kontaktperson: Thomas Bargfeldt Hansen

http://www.projektfrivillig.dk