You are here

Elevudvekslingsaftale Australien

Nørre G har en aftale med The University High School i Melbourne, Australien.

Aftalen betyder, at Nørre Gymnasium kan sende nogle elever til Melbourne fra sidst i januar til sidst i marts. Eleverne indkvarteres privat og skal følge undervisningen på skolen i hele perioden. Vi vil forsøge at matche eleverne på forhånd i forhold til alder, interesser mv. 

I april ankommer den elev, som man har boet hos, til Danmark og skal bo hos den danske elev frem til starten af eksamensperioden. 

Vores elever indgår i The University High Shools udvekslingsprogram, hvori også elever fra Tyskland, Finland, Holland og Canada indgår.

ExchangeAustralia

Det vil koste de tre elever hver kr. 9.000,- som dækker flybilletten til Melbourne. Desuden skal man selv dække lommepenge og naturligvis være villig til at have den australske elev boende efterfølgende.  

For at kunne deltage skal man kunne være væk fra hjemmet i de godt to måneder og være indstillet på at følge undervisningen i skolen på engelsk og samtidig følge med i, hvad der foregår hjemme (dette sker efter aftale med lærerne på Nørre G.). 

I september informeres lidt grundigere om turen for de særligt interesserede.

Du kan her på siden finde en præsentation af skolen og byen samt en liste over ofte stillede spørgsmål. Du kan også se mere om University High Shools på deres hjemmeside

TheUniversityHighSchool_Website