You are here

Festudvalget

Festudvalget på Nørre G
Festudvalget på Nørre G er det festligste udvalg, der findes på Nørre G! 

I festudvalget står vi for skolens fester og skolens afterparty, efter vores årlige gallafest (FLE). Vi gør det i fællesskab til en sjov oplevelse for udvalget så vel som skolens omkring 600 deltagende elever, at danne rammerne for skolefesterne. Vi stræber efter at få skabt den bedste atmosfære, så alle får lyst til at være med til de vidunderlige fester, vi er så kendt for.

Tidligere navne der har fået set indersiden af vores smukke skole er navne som: Morten Breum, Wafande, Pharfar, Suspekt, Svenstrup/Vendelbo og Yepha m. Morten Hampenberg.  

I udvalget hygger vi os sammen, både når vi holder de nødvendige møder og før-, under- og efter festerne. Vi er et udvalg på tværs af klasser og årgange, men det har aldrig stoppet os i at have det sjovt sammen og lære folk fra de andre klasser og årgange at kende, måske folk man ellers aldrig havde mødt.

Det er både hyggeligt og sjovt at være sammen med festudvalget, lige inden man byder velkommen til resten af Nørre G før en fest!

Hvis du er interesseret i at blive medlem, vil vi i FU også gerne byde dig velkommen. De nye medlemmer findes altid i starten af skoleåret.

De festligste hilsner

Festudvalget på Nørre G  

FLE fest