You are here

Morgensamling
 - stribevis af vindere

Georg Mohr – Matematikkonkurrence
Anden del af matematikkonkurrencen Georg Mohr blev afholdt i januar og matematiklærer Michael Lund afslørede i dag vindere og diplommodtagere i ren Oscar-stil, da han åbnede diplom-kuverten. Der er to af Nørres elever, Zachary Briggs Andersen og Yang Li fra 2i, som er blandt de 47 vindere med 13-20 point, som skal på vinderseminar i marts og har mulighed for at blive udtaget til flere internationale konkurrencer. Desuden er fem af de 160 diplommodtagere også fra Nørre G: Victor 1x, Nicolai 3x, Jonas 3e, Maja 2x, Isabella 3x.

Nørre G har dermed årets højeste antal diplommodtagere blandt alle de over 100 deltagende skoler. Stort tillykke til alle og videre held og lykke til Zach og Yang i næste del af konkurrencen på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø. Læs mere om Georg Mohr og forløbet her.

MS05FEB19_GeorgMohr

Sprogcamp
Fire piger fra Nørre G har været på Sprogcamp en weekend i Hjørring. Marwa 2w og Zainabi 2w deltog i tysk og Nina 2a og Aliza 2c i fransk. Marwa fra 2w kom på 2.-pladsen i tysk og Aliza fra 2c vandt førstepladsen i fransk. Aliza fortalte lidt om oplevelsen. Bl.a. skulle deltagerne i en øvelse være sælgere for Lego og lave en salgstale på ’deres’ sprog. Hun anbefaler alle, der er glade for at lære og arbejde med sprog, at tilmelde sig. Stort tillykke med de fine resultater. Her kan du finde mere information om sprogcampen, som afholdes af Aalborg Universitet og Hjørring Gymnasium.

MS05FEB19_Sprogcamp

Filmkonkurrence
Fire elever fra Nørre G har vundet tredjepræmien i idrætslærerforeningens konkurrence ’Gå glad i bad’, der handler om at lave en film, der opfordrer gymnasieelever til at gå i bad efter idræt. Stort tillykke til Luna, Maika, Marie og Martine fra 1z. Se vindervideoerne og mere info på konkurrencens Facebookside.

MS05FEB19_Filmkonkurrence

New Era
Isabella, Iben og Isabella fra 1b har sammen startet en klub på Nørre G for elever, der er interesserede i at hjælpe mishandlede dyr. Gruppen holder infomøde i morgen onsdag i spisepausen i lokale 133.

MS05FEB19_NewEra

ATU – Akademiet for talentfulde unge
Lena fra Akademiet for talentfulde unge fortalte om det toårige program for gymnasieelever, der synes, det er spændende at lære og samtidig gerne vil blive mere udfordrede. Der er infomøde for interesserede elever i 1g i spisepausen på torsdag d. 7. februar 19 i lokale 063. Få mere at vide hos Charlotte (ChN) og Lena (LBR) eller læs mere her.

MS05FEB19_ATU

 

Alle nyheder