You are here

Årtiets første morgensamling

Velkommen og godt nytår til alle.

Ny Vicerektor
Sammen med det nye år fik Nørre G en ny vicerektor, Mette Buchardt. Hun blev budt velkommen og præsenteret for eleverne ved morgensamlingen.

MS14JAN20

Info om ATU
Lena (LBR) fra Akademiet for Talentfulde Unge fortalte om programmet og om, at det snart er tid for, at elever i 1g kan ansøge, hvis de gerne vil have mere faglig udfordring. Emily fra 3z, som lige har afsluttet sit forløb i ATU, fortalte om sine oplevelser. Er du interesseret i ATO-programmet er du meget velkommen til at kontakte Emily i Lectio, hvis du har spørgsmål. Der kommer ansøgningslink ud i Lectio, når det er klar.  Charlotte (ChN) er kontaktperson på Nørre G.

MS14JAN20

MS14JAN20

Akademiet er et 2-årigt talentprogram med fokus på faglighed, fremtid og fællesskab. Elever, der bliver optaget på Akademiet, får bl.a. mulighed for at deltage i forelæsninger på videregående uddannelsesinstitutioner og i faglige workshops, hvor de får konkrete redskaber med sig.

Guider til Orienteringsaften 2020
Charlotte (ChN) opfordrede elever til at melde sig som guider til Orienteringsaftenen på onsdag aften d. 22. januar. Guider skal møde de besøgende og vise dem rundt på skolen og til de forskellige boder med fag og studieretninger. OBS elever til fagboder arrangeres med lærerne.

Orienteringsarrangementer
Jens Boe opfordrede til, at man deler information om vores orienteringsarrangementer blandt familie og venner og fx på Facebook. Rektor efterlyste også elever i 3g til at fortælle om tiden på Nørre G på lørdagsorienteringen d. 25. januar og opfordrede de forskellige udvalg til at have en repræsentant med ved præsentationsrækken til Orienteringsaften for Stx onsdag d. 23. januar.

MS14JAN20

Musikteaterforestilling
I år hedder Nørres forestilling ”Unfolding Freddie” og er baseret på Queens musik. Gabriel 3c, Aida 3u og Carl Villads 3c fortalte, at der nu er links til billetter i Lectio og på hjemmesiden. Forestillingen spiller fire aftener kl. 19.30 fra mandag d. 27. januar til torsdag d. 30. januar.

MS14JAN20

Morgensang
Også denne morgensamling blev afsluttet med en morgensang. Denne gang var den skrevet på melodien ”Jer er en glad lille cowboy”. Teksten gik som sædvanlig kærligt drillende ’ud over’ rektor og andre ansatte med fantasifuldt photoshoppede illustrationer. 

MS14JAN20

 

 

CM/14JAN20

Alle nyheder