You are here

Elever fra Nørre G i finalen i modersmål 
 - Il Competition

Asta 2x og Stephanie 2b har tirsdag d. 19. maj været særligt indkaldt på Nørre G for at deltage i Il Competitions landsfinale for modersmålselever i tysk og fransk.

Torsdag d. 6. februar deltog flere elever fra Nørre i kvalifikationsrunden til Il Competition. Stéphanie Beaudhots med fransk og Asta Olsen Erler med tysk kvalificerede sig i modersmålskategorierne til at deltage i regionsfinalen, som skulle foregå på Gladsaxe Gymnasium d. 18. marts.

Asta fortalte dengang om sin oplevelse: ”Jeg deltog i sprogkonkurrencen Il Competition i kategorien tysk som modersmål, fordi jeg så det som en god mulighed, for at få testet min viden om det tyske sprog samt den tyske kultur. Jeg havde ingen forventning om at gå videre til regionsfinalen, men jeg glæder mig til at deltage endnu en gang, og forhåbentlig komme videre til landsfinalen.”

Regionsfinalen skulle have være afviklet på Gladsaxe Gymnasium tilbage i marts, men blev grundet omstændighederne aflyst. Til gengæld blev Landsfinalen afviklet online i denne uge –  for Stephanie og Asta var det på Nørre G tirsdag d. 19. maj. Prøverne tester eleverne i ordforråd, grammatik, geografi og historie, lytteforståelse samt situationsbaseret kommunikation.

Vi hepper på Asta og Stephanie! Det er så flot, at de kom i den endelige finale!

IL Competition 2020

 

 

CI/CM/22MAJ20

 

Alle nyheder