You are here

Besøg Nørre G

Info om Orienteringsaftener findes nedenfor

Besøgsdage 
Har du lyst til at opleve Nørre G "indefra", kan du tilmelde dig en besøgsdag i december, januar eller februar. Man tilmelder sig på en webformular på denne side, når det er relevant. Det fremgår af tilmeldingsformularen til stx, hvilke studieretninger du kan besøge på hvilke dage. På selve dagen vil du blive modtaget af en studievejleder og elever fra den klasse, du skal besøge.

Selvom der er mange datoer og studieretninger at vælge imellem, er der et begrænset antal pladser. Derfor kan du kun tilmelde dig én besøgsdag. Hvis du tilmelder dig en besøgsdag, forventer vi du møder op til tiden og at du bliver hele dagen. Vi giver besked til din skole, om at du har tilmeldt dig, og udebliver du, vil vi også give besked til din skole om at du ikke er mødt op. Der lukkes for tilmelding en uge inden selve besøgsdagen, så vi har tid til at planlægge dagen. Bliver du forhindret i at komme, skal du maile til skolen i god tid på ng@norreg.dk.

Dagens program
Du bliver modtaget af en studievejleder og tutorer fra vores 1g klasser, som vil starte med at vise dig rundt på skolen. Du vil komme til at opleve, hvordan undervisningen foregår ved at følge undervisningen i en af vores 1g klasser. Det sidste punkt på dagen er en snak med studievejleder og tutorerne. Her kan du stille spørgsmål, og I snakker om dagens forløb.

Mødetid og -sted
Alle stx-besøgsdage starter kl. 8.00 i lokale 006, som ligger i stueetagen lige ved hovedindgangen. Dagen slutter ca. 13.45. Du er velkommen til at have din egen mad med, men du kan også købe i skolens kantine. Den første besøgsdag er i december 2017, og du kan tilmelde dig via webformularen øverst til højre på denne side. Link til webformularen kommer på denne side fra sidst i oktober måned.

Det er ikke muligt at tilmelde sig en besøgsdag via mail/telefon.

Pre-IB visitors' days 
If you're interested in our international programme, it is also possible to sign up for a visitors' day in the pre-IB during the period November to January. We usually have 4 days to choose between, and the online sign-up form will be available on this page when it is relevant.
You meet at the Reception on the first floor at 8.00 hrs. The day ends at 14.45 hrs. and will include the following:

  • Participation in 3 classes.
  • Meeting Pre-IB & IB students.
  • A tour of the school.
  • Q & A session with the IB Student Counsellor.

Please remember to bring either a packed lunch or money for buying your lunch from the school's cafeteria.

 

 

Info om besøgsdage ovenfor

Orienteringsaftener
På Nørre G afholder vi hvert år nogle orienteringsarrangementer sidst i januar. Disse er åbne for alle og både elever og forældre er velkomne til at deltage.

Orienteringsaften for stx foregår onsdag d. 24. januar 2018.
Vi afholder en selvstændig orienteringsaften for vores internationale linjer Pre-IB og IB Diploma Programme. Denne Information Evening finder sted torsdag d. 25. januar i 2018.

Går du på efterskole eller er du af andre grunde forhindret i at deltage i hverdagene, har vi hvert år en orienteringslørdag. I dette skoleår bliver den afholdt d. 27. januar 2018. Arrangementet starter kl. 10.00 og dækker alle linjer både i Stx og IB. Det kræver tilmelding at deltage på dette arrangement. Tilmeldingsformularen findes via linket øverst til højre på denne side, når det er relevant.

Orientering_2017