You are here

Besøg Nørre G

Info om besøgsdage nedenfor

Orientering_2017-18_Plakat 

Orienteringsaftener
På Nørre G afholder vi hvert år nogle orienteringsarrangementer sidst i januar. Disse er åbne for alle og både elever og forældre er velkomne til at deltage.

Orienteringsaften for stx var tirsdag d. 17. januar 2017.
Vi afholder en selvstændig orienteringsaften for vores internationale linjer Pre-IB og IB Diploma Programme. Denne Information Evening foregik onsdag d. 18. januar i 2017.

Går du på efterskole eller er du af andre grunde forhindret i at deltage i hverdagene, har vi hvert år en orienteringslørdag. Dette skoleår fandt den sted  d. 21. januar 2017. Arrangementet starter kl. 10.00 og dækker alle linjer både i Stx og IB. Det kræver tilmelding at deltage på dette arrangement. Tilmeldingsformularen findes via linket øverst til højre på denne side, når det er relevant.

Orienteringsaften_2016

Op til info om Orienteringsaftener


Besøgsdage 
Har du lyst til at opleve Nørre G "indefra", kan du tilmelde dig en besøgsdag i december eller januar. Man tilmelder sig på en webformular på denne side, når det er relevant. Det fremgår af tilmeldingsformularen til stx, hvilke studieretninger du kan besøge på hvilke dage. På selve dagen vil du blive modtaget af en studievejleder og elever fra den klasse, du skal besøge.

Selvom der er mange datoer og studieretninger at vælge imellem, er der et begrænset antal pladser. Derfor kan du kun tilmelde dig én besøgsdag.

Dagens program
Du får en rundvisning på skolen, du oplever hvordan undervisningen foregår, og du får en særlig time med en lærer som underviser og fortæller om studieretningsfagene i den studieretning du har valgt at følge. Det sidste punkt på dagen er en snak med studievejleder og skolens elever. Her kan du stille spørgsmål og snakke om dagens forløb.

Mødetid og -sted
Alle stx-besøgsdage starter kl. 8.00 i lokale 006, som ligger i stueetagen lige ved hovedindgangen. Dagen slutter ca. 13.45. Du er velkommen til at have din egen mad med, men du kan også købe i skolens kantine. Den første besøgsdag er 1. december 2016, og du kan tilmelde dig via en webformularen øverst til højre på denne side.

Pre-IB visitors' days 
If you're interested in our international programme, it is also possible to sign up for a visitors' day in the pre-IB during the period November to January. We usually have 4 days to choose between, and the online sign-up form will be available on this page when it is relevant.
You meet at the Reception on the first floor at 8.00 hrs. The day ends at 14.45 hrs. and will include the following:

  • Participation in 3 classes.
  • Meeting Pre-IB & IB students.
  • A tour of the school.
  • Q & A session with the IB Student Counsellor.

Please remember to bring either a packed lunch or money for buying your lunch from the school's cafeteria.