You are here

Intro til 1.g

Velkommen til Nørre Gymnasium!
Vi ser frem til at tage imod alle vores nye elever, når det nye skoleår starter

Introduktion inden sommerferien
Allerede i juni inden sommerferien holder vi en introduktionsaften for de kommende elever og deres forældre. Indbydelsen sendes ud sammen med optagelsesbrevet. Aftenen starter med fælles information om skolestart på Nørre Gymnasium, og derefter tilbringes resten af aftenen i klasserne, hvor eleverne møder deres kommende klassekammerater og teamleder og hører mere om grundforløbet og starten på Nørre G. Efter introaftenen kan du finde nogle power points fra aftenen øverst til højre her på siden.

Første skoledag 2018
Nye elever i 1g og pre-IB starter onsdag d. 15. august 2018 kl. 9.00. IB DP (2i) starter også d. 15. august kl. 9.30 - pre-IB og IB DP i studiecentret.
2g, 3g og 3i starter torsdag d. 16. august kl. 8.00 til morgensamling.

Ventilens oplæg "En vej ud af ensomheden"
I løbet af de første skoledage kommer alle klasser til oplæg om ungdomsensomhed med Ventilen. Ventilen er en landsdækkende ungdomsforening, der driver tilbud for ensomme unge. Vil du vide mere, så se på Ventilens hjemmeside her.

Introtur i september
Alle Nørre Gymnasiums 1g-klasser skal som en del af deres introforløb på en friluftstur med teltovernatninger og forskellige outdooraktiviteter. Friluftsprojektet foregår på Næsbycentret på Midtsjælland, hvor professionelle instruktører og engagerede lærere tager de nye elever gennem forskellige aktiviteter. Turen koster ca. kr. 350,- og betales inden udgangen af august. Info om betalingsprocedure vil komme her på siden, når det er aktuelt.

Introturen er i 2018 placeret i uge 37 og 38, og tre-fire klasser er af sted ad gangen fra mandag til onsdag eller onsdag til fredag. Du kan se mere om turen i tur-folderen her på siden. 

Forældremøder i 1g og pre-IB
Vi holder forældremøde for alle 1g-klasserne inkl. pre-IB i november. 

folder_2016_Ra_57