You are here

En flot premiere på et brag af en forestilling

Nørre G's dygtige og engagerede elever og lærere har gjort det igen - og har overgået sig selv. Årets teatergruppe har opsat teaterkoncerten 'Som et strejf' baseret på Gasolins musik. Fantastiske sangere, dansere og musikere indtog rummet og fascinerede tilskuerne.

Scenografi og tema
Ud over den talentfulde optræden var der en fantastisk scenografi bygget op med med 400 cykelslanger hængt op i et netværk, som gik igen i gulvudsmykningen, stakkevis af paller rundt om i salen både til kor og dansere, lærred på scenen til skygge- og farvespil og meget andet. Det spændende tema gik igen i kostumerne, som bl.a. var dekoreret med ringe af afskårne cykelslanger

Tak og anbefaling fra rektor 
Rektor, Jens Boe Nielsen, som var til stede blandt publikum ved premieren, gav alle medvirkende på og bag scenen en blomst efter forestillingen og de mange klapsalver. Jens Boe har i dag også skrevet sin tak og en stor anbefaling, som vi gerne vil viderebringe her:
Årets teaterkoncert "Som et strejf" er en usædvanlig flot forestilling. Tak til alle medvirkende for engagementet, indlevelsen, musikken, sangen, scenografien, lyden osv. osv.
Til alle jer andre: giv jer selv en god oplevelse, hvis det stadig er muligt at få en billet.

Find link til billetsalg her  ALT UDSOLGT!!!

Indtryk fra premieren
Mange tak til Johan Bill, som har taget de flotte billeder, som her i artiklen giver et lille indtryk af forestillingen. Se flere af Johans billeder fra premieren på Johans facebookside.

Mikkel Randløv har taget billeder ved onsdagens forestilling. Mikkels billeder kan ses på Google Photos.

Teaterkoncert_2016_Premiere_JohanBill

Teaterkoncert_2016_Premiere_JohanBill

Teaterkoncert_2016_Premiere_JohanBill

Teaterkoncert_2016_Premiere_JohanBill

Teaterkoncert_2016_Premiere_JohanBill

 

 

Alle nyheder