You are here

Morgensamling uge 8 2018

KarriereTanken
Nørre G er vært for KarriereTanken på torsdag. Vicerektor John Hansen fortalte, at arrangementet er for elever i 2. og 3. g, som kan komme i dialog med studerende fra mange forskellige videregående uddannelser på messen og også deltage i to karriereoplæg for at blive klogere på deres kommende valg af uddannelse. Ud over vores egne elever kommer også elever fra Herlev Gymnasium og Bagsværd Gymnasium til KarriereTanken på Nørre G.

Sprogliga
Torsdag d. 8. marts kl.13-15 afholder vi Sprogliga på Nørre G! Ida fra Sprogliga.dk og Lauritz, som er lingvistikstuderende fortalte om Sprogliga og om lingvistik (sprogvidenskab) og opfordrede Nørres elever til at deltage. Lingvistik handler ikke om at lære sprog, men om struktur og mønstre i sprog. Find mere info og eksempler på opgaver her.

Sprogliga er starten på at finde det danske landshold, der skal deltage i den Lingvistiske Olympiade i Prag til sommer.

Morgensamling_20FEB18

KULT-café
Jonathan og Astrid fra KULT-udvalget fortalte om den kommende KULT-café på Nørre d. 16. marts, som er en gentagelse succesen fra sidste år. Det er et café-arrangement for de fire skoler i KULT samarbejdet, Sankt Annæ, Ingrid Jespersen, Aurehøj og Nørre Gymnasium.

Caféen har fokus på kunst og kreativitet. Derfor vil der være en kunstudstilling, der vil være mulighed for poetry-slam, digtoplæsning, performance og der vil ikke mindst være live-musik hele aftenen. Desuden vil de andre kreative fag, mediefag og drama også være repræsenteret. Spiller du i band? Skriver du digte, eller elsker at performe andres? Har du en passion for at lave kortfilm? Maler, tegner, eller laver du skulpturer i fritiden? Der er deadline d. 1. marts. Så læs, hvordan du tilmelder dig i den Lectio-besked, som KULT-udvalget har sendt ud.

Morgensamling_20FEB18

Georg Mohr
Ved anden runde i årets Georg Mohr kom tre Nørre-elever blandt de 165 bedste ud af de næsten 1.100 deltagere, der klarede sig gennem første runde i november. Stort tillykke til Yang Li (1i), Tippi Quynh Lam (1x) og Isabella Hochstenbach Fink-Jensen (2x), som fik overrakt deres diplomer ved dagens morgensamling.

Morgensamling_20FEB18

Café-eftermiddag på fredag
Til sidst kom Miamaja fra Café-udvalget og opfordrede alle til at være med til den kommende café-eftermiddag på fredag d. 23. februar. Kom og hav en hyggelig eftermiddag sammen. Tag ikke alkohol med ind på skolen. Husk, at hvis det sker, bliver man bortvist, og café-eftermiddagene vil blive stoppet af Rektor, og det vil jo være rigtig ærgerligt.

Morgensamling_20FEB18

 

Alle nyheder