You are here

Morgensamling 
 - OD, Nørre G-løbet og mediefag

Film fra mediefag
Vi har i år haft hele fem mediefagshold i grundforløbet. Alle eleverne var delt i grupper, som skulle producere en film, og det kom der mange forskellige resultater ud af.  Mediefagslærer Christine (CD) viste et par af dem ved morgensamlingen, så vi kunne se, hvor meget, man kan nå på bare et par måneder i mediefag.

MS_04NOV19

OD-dagen
Nu er det allerede på onsdag, at over 660 af Nørre’s elever skal ud at arbejde for at samle ind til årets projekt: unge handikappede i Uganda. Først på dagens OD-program var information om at huske at printe arbejdssedlen, som arbejdsgiver skal udfylde med beløb, betalingsmetode og elevens OD-ID, som står på sedlen. En del skal også afleveres til OD-gruppen, som er klar på Nørre i løbet af torsdag og fredag.

Der blev også mindet om Natværksfesten på fredag, hvor man får rabat på billetten, hvis man har arbejdet til OD!

MS_04NOV19

Nørre G-løbet – resultater og præmier
Mikkel (Hv) offentliggjorde resultaterne fra Nørre G-løbet sidst i oktober, hvor alle i 3g løb 2½, 5 eller 10 km omkring volden. I alt havde deltagerne løbet en distance som til Paris. 3c fik hovedpræmien – karameller – for at løbe flest km pr. elev. 3k havde løbet flest km og 3m havde højeste gennemsnitshastighed.

MS_04NOV19

Der var T-shirts fra Nørre G-Løbet i præmie til de elever, der havde løbet hurtigst på 5 og 10 km.

MS_04NOV19

MS_04NOV19

Morgensang
Vi afsluttede selvfølgelig med morgensang som altid skrevet og ført an af Agnes 2a og Carl Villads 3c fra Aktivitetsudvalget. I dag blev vi i godt humør af at synge den illustrerede historie om Jens Boe, John Hansen og IT-Lars til melodien fra Mariehønen Evigglad. Se hele sangen og syng med via pdf på denne side :)

MS_04NOV19

 

 

CM/5NOV19

 

 

Alle nyheder