You are here

 Infomøde om Astronomi på Nørre G 
 - for folkeskoleelever 

Går du i 8. klasse og er du interesseret i at tage et gymnasiefag på Nørre G, mens du går i 9. klasse, så meld dig til vores infomøde om Astronomi. Mødet er for interesserede elever og deres forældre og finder sted på Nørre G tirsdag d. 4. juni 2019 kl. 16.30-17.30Tilmelding til mødet skal sendes til projektleder Charlotte Nielsen, chn@norreg.dk senest den 3. juni kl. 12.00. 

Vi har nu udbudt Astronomi på C-niveau i 8 år. Det er et tilbud for folkeskoleelever i 9. klasse med særlig interesse for naturvidenskab. Forløbet afsluttes med et diplom med en årskarakter. Dette tilbud ligger onsdage kl. 14.00-16.00 og er gratis. Læs mere om forløbet i beskrivelsen, som kan downloades her på siden.

Er du interesseret, skal du sende en motiveret ansøgning sammen med en lærers indstilling for at blive optaget på holdet. Ansøgningen sendes til Henning Afzelius, astronomilæreren: NG.Astronomi@gmail.com og til Charlotte Nielsen, chn@norreg.dk senest den 21. juni. Husk at skrive hvilken skole du kommer fra.

2018/19-holdet, som lige har fået deres diplomer

Astronomi_NoerreG_2019

 

CM/29MAJ19

Alle nyheder