You are here

Danmarksmestre i fransk

Tirsdag den 6. marts kunne Sabine Louise Kjær Modvig og Anna Feveile fra Brønshøj hente 1. pladsen i landsfinalen i fransk ved iLcompetition hjem til Nørre Gymnasium. 

iLcompetition, der for første gang afholdes i Danmark, er en international sprogkonkurrence på flere niveauer, hvor man dyster inden for forskellige discipliner indenfor sprogområdet. Det handler derfor om både at have stor viden om kulturen og historien og naturligvis også kunne beherske sproget på et højt niveau.

DMiSprog_2018

Elever fra fransk, tysk og spansk på Nørre Gymnasium deltog i den indledende kvalifikationsrunde og ligesom i fransk, kvalificerede tyskeleverne sig til finalen, hvor Maja Falden Offersgaard og Moiz Talib fra 1.g kom på en flot 4. plads i en meget tæt konkurrence.

DMiSprog_2018

Rektor Jens Boe Nielsen glæder sig over elevernes engagement og høje faglige niveau:

”Vi har på Nørre G i mange år deltaget i naturvidenskabelige konkurrencer, og jeg glæder mig over, at vi nu også deltager i sprogkonkurrencer med så flot et resultat.

Samfundet efterspørger unge med et højt sprogligt niveau, og det er derfor vigtigt for os på Nørre G, at sprog har en fremtrædende plads i vores elevers uddannelse.”

DMiSprog_2018

Læs mere om iLcompetition her

DMiSprog_2018

 

Alle nyheder