You are here

Sofie griber chancen
- Biologiolympiade på Nørre G

Hvert år afholdes biologiolympiade for landets gymnasieelever med særlig interesse for biologi og bioteknologi. Den indledende runde foregår i år d. 8. november 2018, hvor eleverne dyster om en plads i semifinalen og derefter en plads på landsholdet, hvor man kan deltage i den internationale biologiolympiade. Hvis du er interesseret i at deltage i årets biologiolympiade, kan du skrive til biologilærer Jakob Damgaard (ja@norreg.dk), som er kontaktlærer for olympiaden på Nørre Gymnasium. Du kan også læse mere om arrangementet på www.biologiolympiade.dk.

I år er der som optakt til den kommende biologiolympiade et yderligere inspirationsforløb kaldet ”Grib Chancen” for 20 af de dygtigste elever fra hele landet. Forløbet strækker sig over to perioder og er henlagt til Fjord & Bæltcenteret i Kerteminde på Fyn i august, hvor der bl.a. indgår dissektionsøvelser og arbejder omkring dykning, og til Danmarks Tekniske Universitet i oktober, hvor der skal arbejdes med moderne, molekylærbiologiske teknikker.

Vi er meget glade og stolte over at en af vores dygtige elever netop er blevet udtaget til ”Grib Chancen” 2018. Det drejer sig om Sofie Krogsgaard fra 2i, som har biologi på højeste niveau indenfor den i forvejen meget krævende IB-uddannelse, der udbydes på Nørre Gymnasium.

GribChancen_Biologi_2018

 

Alle nyheder