You are here

1y udveksler med
Duborg Skolen

I denne uge skal 1y udveksle med en klasse fra Duborg Skolen i Flensborg. Eleverne fra Duborg Skolen har været på Nørre G siden mandag. De har boet hos værtseleverne fra 1y og deltaget i undervisningen. Tirsdag var de fx med til billedkunst, hvor de lavede selvportrætter inspireret af kendte kunstneres værker. I dag onsdag startede de dagen med idræt, hvor de dansede Les Lanciers, som alle Nørres elever skal lære inden FLE-festen i marts. Udvekslingsforløbet går under fagene dansk og historie, og eleverne havde fælles undervisning gruppevis med lærerne fra både Duborg Skolen og Nørre G.

I aften går rejsen tilbage til Duborg Skolen, og Nørres 1y-elever og deres to lærere følger med. Nu er det nemlig tid til at skifte roller og fortsætte udvekslingen i Flensborg indtil på fredag d. 24. februar, hvor 1y kommer hjem igen. Læs om opholdet i Flensborg her.

Billeder fra opholdet på Nørre G

1yDuborg_2017_Lanciers

1yDuborg_2017_Lanciers

1yDuborg_2017_Undervisning

1yDuborg_2017_Undervisning

1yDuborg_2017_Undervisning

1yDuborg_2017_Undervisning

Mikkel Hansen sammen med tre andre elever fra Duborgskolen – Gruppe(selv)portræt efter Thomas Struths The Consolandi Family, 2017, på besøg på Nørre.

1yDuborg_2017_Billedkunst

Jasper Lappe af Duborgskolen 'Selvportræt efter Picasso, 2017' på besøg i billedkunst på Nørre

1yDuborg_2017_Billedkunst

 

 

 

Alle nyheder