You are here

Første morgensamling i 2018

Mandag havde vi den første morgensamling i 2018

Orienteringsaftener 2018
Det er snart tid til en af årets store begivenheder på Nørre G – orienteringsaftenerne. Her præsenteres skolen for potentielle elever og deres forældre. Rektor Jens Boe Nielsen fortalte om arrangementerne og om mulighederne for at være med til at give et godt billede af Nørre G. Der er brug for elever til at fortælle om de mange aktiviteter uden for undervisningen, til at stå i fag boder og studieretningerne og til at vise gæsterne rundt på skolen. Rektor opfordrede eleverne til at melde sig til at være en del af det gode indtryk af Nørre G.

Onsdag den 24. januar holder vi orienteringsaftenen for Stx, og torsdag den 25. januar er der Information Evening for IB-afdelingen. Lørdag d. 27. januar er det muligt at høre om begge afdelinger, hvis man fx går på efterskole og ikke kan deltage på en hverdagsaften.

MS_09JAN18-Rektor

A-lympiadens indledende runde
Stort tillykke til Mille, Maria, Aaqib og Frederik fra 3w, som kom på Nørres førsteplads i den indledende runde af A-lympiaden, som foregik i november. Matematiklærer Michael Lund overrakte diplomer til de dygtige elever. A-lympiaden er en konkurrence i matematisk modellering og opgaven løses ved teamwork i firemandshold.

MS_09JAN18-A-lympiade

Julie Tilling Niemann på UWC
Julie gik ud af Nørre G efter 2g i sommer, da hun var blevet optaget på UWC (United World College), som er en global uddannelsesbevægelse. Julie går på afdelingen UWC Adriatic i Italien og tager her en IB sammen med elever fra lande i hele verden. Julie fortalte om skolen og viste billeder fra sine oplevelser.

MS_09JAN18-Julie_UWC

UWC Danmark sender hvert år 15-20 elever afsted på stipendier. Der er ansøgningsfrist d. 22. januar. Læs mere om UWC her

 

Alle nyheder