You are here

Enkeltudveksling
- for elever og lærere

Gennem vores partnerskoler i Kina og Frankrig har vi fået mulighed for også at have selvstændig udveksling for enkelte elever og lærere i længere perioder ud over studierejserne.

Kina
I Qinhuangdao har vi op til studierejsen i 2014 og 2015 haft en lærer fra Nørre G på den kinesiske skole en uges tid, inden udvekslingsklassen (2k) kom derud.

Frankrig
Med Lycée Jean Bodin i Angers har vi efterhånden opbygget en omfattende udvekslingspakke. Vi har i 2 år i træk (2014 og 2015) sendt elever til Angers til 2 ugers fransk skolegang. Derudover har vi haft 3 elever på individuelt genbesøg på Nørre G. Endelig har vi også sendt en lærer derned på udveksling for at opleve fransk gymnasieundervisning, da Simone Graulund i foråret 2015 blev udfordret i matematik på fransk. Find links og læs beretningerne fra nogle af dem, som har været af sted til højre på denne side.

Australien
Som noget nyt har Nørre G sammen med Odsherreds Gymnasium fået mulighed for at deltage i et udvekslingsprogram på The University High School i Melbourne, Australien. Dette program er mere omfattende end de øvrige, idet tre 1.g-elever sidst i januar 2016 tager 8-10 uger til Australien. Her bor eleverne privat hos australske elever, som så kommer på genbesøg i april og skal gå på Nørre G resten af skoleåret.

Læs mere om programmet og den australske skole her.